logo
 

YOGA    BOWEN TECHNIEK    EMMETT TECHNIEK    E.E.N.®THERAPIE

 
  
 
 
 

   
 

E.E.N.®THERAPIE


De E.E.N.therapie staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde, waarbij kennis en behandelwijzen uit Oosterse, Westerse, traditioneel Chinese en oud-Egyptische geneeskunde samenkomen.

Het is een holistische natuurgeneeswijze, waarbij de oorzaak van een klacht gezocht wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Er is sprake van een lichaamsgerichte psychotherapie om lichaam, geest en persoonlijkheid in balans te brengen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen zoveel mogelijk te stimuleren zodat men in harmonie komt met zichzelf en zijn omgeving.

Het lichaam wordt gezien als een zich steeds aanpassend energiesysteem met daarin energielagen. In de huidige samenleving worden we vaak geconfronteerd met omstandigheden die onze energie uitputten en ons in disbalans kunnen brengen. Deze verstoringen in ons energiesysteem kunnen op den duur gezondheidsklachten en/of ziekten veroorzaken. Door deze verstoringen op te sporen en te corrigeren help je het lichaam om zichzelf verder te kunnen herstellen.

Bewustwording en het krijgen van inzichten spelen een belangrijke rol bij het eigen herstel. Het is belangrijk om weer in contact te komen met je eigen gevoel en te ervaren wat jouw waarheid is. Het kan heel bevrijdend werken om ervaringen met het verleden en de daaraan gekoppelde emoties los te laten en daarmee ruime te scheppen in en voor jezelf. Het helpt je om weer bewust te worden van wat voor jou belangrijk is en dat jij het uitgangspunt bent in je eigen leven.

De E.E.N.behandelingen bestaan uit het meten van een aantal systemen, ondersteunende en inzicht gevende gesprekken in combinatie met het energetisch behandelen, waarbij ik o.a. gebruik maak van:

  • SanoConcept
  • Schüssler Celzouten
  • Bachbloesemremedies
  • E.E.N.®therapie
  • De kracht van vergeving
  • Regressietherapie
  • Ankh-behandelingen
  • Numerologie


 

 

erkend EEN therapeut


 

 
bachbloessems
Bachbloessems
energetica
Energetica
ankh
Ankh